Чудният свят на Ефреа
Вижте какви са предимствата при пазаруване от онлайн магазин Efrea.com
efrea

20 причини защо да пазарувате онлайн от efrea.com

В последните години се отчита тенденция за увеличаване на броя дрехи, закупени online. Според публикация на хостинг компания, през 2018 г. 75% от всички продукти са дрехи и спортни стоки.
В тази публикация ще разгледаме основните предимства и функционалности, които отличават efrea.com сред другите онлайн магазини за дамски дрехи.

Причина 1. Efrea.com е онлайн магазин, зад който стои реален производител на дрехи в Русе. Доставката е бърза и евтина, а дрехите отговарят на европейските стандарти по качество. Ако сте от Русе, може да изпробвате дрехите в нашия магазин, известен също като Ефреа център на ул. "Църковна Независимост " 11.
Причина 2. Efrea е единственият онлайн магазин в България, който предлага дрехи в 16 размера - от 32 до 62 EU (или от XS до 4XL). Това е голямо предизвикателство за екипа ни от дизайнери, конструктори и други специалисти по развойна дейност. За дрехите, които са големи размери има нужда от значително по-големи количества платове и внимание към детайла, за да се постигне стил и елегантност. Всички дрехи се продават на една и съща цена като няма разделение на дрехи стандартна и макси мода, а цените са конкурентни на другите онлайн магазини за качествени дрехи.
Защо може да закупите дреха онлайн, но да не Ви стои добре? Вижте отговора от управителя на efrea.com Димитър Ялъмов:
Причина 3. Рубрика за колективно пазаруване на по-ниски цени. Нарича се БЪДИ ПРЪВ и дава възможност да закупите желания от Вас размер веднага щом излезе от производство. Дрехите се предлагат в пълна номерация и често имате възможност да изберете 2 или 3 различни дължини.
Още информация за Бъди пръв.

Причина 4. Застраховка на размера и консултация с добре обучени служители, които са запознати с еластичността на материите, кройките и критичните точки, които биха създали проблем.
Можете да намерите опцията за Застраховка на размера още на стъпка 1 при избор на дреха.
Ефреа е български производител на дамски дрехи, който предлага услуга Застраховка на размера
След кликване се отваря pop up прозорец с текст:
Посочвайки обмерни данни, ще позволи на нашите консултанти да те консултират по-добре в избора на размер.
Нужните ни мерки са:
В конкретния случай при поръчка на рокля от Вас се изисква да въведете своите данни за:
ръст и обиколки - гръдна, талия, ханш и бицепс в см.
За панталон трябва да въведете данни за ръст, талия, ханш и бедро.


Посочвайки обмерни данни, ще позволи на нашите консултанти да те консултират по-добре в избора на размер.
Причина 5. Прозрачни условия за замяна на дрехи и рекламации в 14 дневен срок от датата на получаване. Вижте повече информация в efrea.
Причина 6. Производство на дрехи за хора с различна височина.
Условно до 158 см. хората могат да се определят като ниски, до 168 см като стандартна височина, а над 178 см като високи. Това променя значително конструирането на дрехи. Например талията на силно вталена рокля, която е проектирана за ръст 168 см ще се спусне към ханша при по-ниските дами, а при по-високите ще се приближи към гръдната обиколка. Вижте модните съвети на Efrea за дами с ръст под 160 см.

Причина 7. Производство на дрехи с различна дължина.
Някои от дрехите се предлагат в 2 или 3 различни дължини. Например един и същ модел рокля може да бъде с дължина над коляното, до коляното и няколко см. под коляното. Това се прилага и при някои видове панталони. Един от най-харесваните модели дамски панталони на Efrea е Hugo, който се предлага в 4 различни дължини на крачола.

Причина 8. Избор на дрехи според цвят.
В онлайн магазина има хиляди артикули и можете да достигнете още по-бързо до любимия Ви цвят с помощта на филтри.
Има и опция за търсене на дрехи в 2 и повече цвята - например жълт, оранжев, екрю и пр.
Причина 9. Ускорен производствен процес от идеята до готовата дреха.
Обикновено създаването на нов модел дреха отнема месеци.
Efrea има екип от дизайнери, конструктори и други специалисти по развойна дейност, които създават моделите на дрехи в съкратени срокове в рамките на няколко седмици. Така ние можем да си позволим да създаваме нови модели малко преди или по време на сезона, които са съобразени с най-актуалните модни тенденции на регионално и световно ниво.

Причина 10. Нови идеи за дрехи, предложени от нашите клиенти.
Комуникация с клиентите на магазина и получаване на обратна връзка за желани модели дрехи. Това може да се случи в групи във facebook, като предложение към екипа на efrea. Други варианти са Efrea prime и Efrea Design Box за клиентите, достигнали определени нива.

Причина 11. Моят Ефреа стил
Снимката дава представа как стои определен модел дреха върху човек с различна височина и размер от тези на фотомодела в електронния магазин. Освен това фен снимките показват различни комбинации между дрехи.
Има опция да търсите по име на дрехата, артикулен номер, категория и др.
Например при изписване на рокля излизат стотици снимки.
Можете да конкретизирате и да потърсите например черна рокля.
Защо е полезна тази опция?
Както казахме, efrea.com произвежда дрехи в стандартни и големи размери. Когато нашите клиентки качват своя снимка в сайта те получават бонус точки, чрез които могат да пазаруват на по-ниски цени.
 • За потребители до 19 ниво – 150 т. за всеки представен продукт
 • За потребители над 20 ниво (включително) – 300 точки за всеки представен продукт
За да стане ПУБЛИЧНА (видима от всички), всяка ваша снимка трябва да бъде одобрена от Ефреа.
За всяка неодобрена снимка ще получавате известие на имейл, а снимките, които съберат определен брой харесвания ще се появяват под съответния продукт автоматично

Вижте още указания за снимките в Моят ефреа стил.

Управителят на efrea.com Димитър Ялъмов подготви видеото как да качите своя снимка в Ефреа стил.
Причина 12. Истории с efrea
Това e друга част от сайта, също свързана с нашите прекрасни клиентки. Известни са също като мини фен срещи. Но докато в ефреа стил всяка дама може да качи своя снимка, на която е сама и презентира дреха, закупени от онлайн магазина, то в Истории с efrea можете да видите снимка на няколко дами с дрескод efrea. Всички те печелят бонус точки, за които ще стане дума по-надолу.

Причина 13. Национални фен срещи
Това е още едно от основните предимства на българския производител на дамски дрехи efrea. През есента на 2014 г. група клиентки, които са се запознали чрез сайта и затворените фейсбук групи решили да посетят заедно Ефреа център в град Русе. От фирмата решили да се запознаят с тях и организирали вечеря в изискан ресторант. Това дало началото на националните фен срещи, при които се събират клиенти на онлайн магазина от цялата страна и се запознават с част от екипа на efrea. Можете да получите повече информация как са протекли националнитете фен срещи в блога както и да решите дали ще се включите в следващата.

Причина 14. Участие в Аукциони и закупуване на дрехи на ниски цени
Повече информация как да наддавате можете да намерите тук.

Причина 15. Пазарувайте дрехи на ниски цени от колекцията Последен размер.
Както уточнихме, дрехите в Efrea се произвеждат в стандартни и големи размери (често до 58 Eu, но също и до 4XL). Можете да ги заявите както от колективните оферти Бъди пръв, така и в онлайн магазина. Когато останат 1-2 размера от модел, ние намаляваме цената и го предлагаме в специална колекция, наречена Последен размер. Периодично добавяме нови модели и актуализираме цените. Ако имате профил в Ефреа, имате възможност на допълнителна отстъпка до 20% от вече намалените цени. Вижте още информация в блога.
Причина 16. Резервация на продукт от 5 до 30 дни.
Тази функционалност на нашия сайт Ви дава възможността да запазите харесан от Вас продукт, за да ви бъде доставен по-късно, в удобно за вас време, в комбинация с други продукти, които искате да закупите.

Резервацията на продукт има силата на поръчка към нас, без да е обвързана с доставка в момента на резервирането. Срокът за доставка се потвърждава от нашите консултанти само върху обработена поръчка.

Ако нямате възможност да приемете пратката си в момента, в който сте направили своя избор на продукт, е достатъчно да го резервирате и да оформите поръчката си тогава, когато ще можете да приемете доставката й до няколко работни дни.

ВАЖНО е да се знае, че срокът, в който можете да резервирате продукт при нас, зависи от нивото на Вашия профил в Ефреа.

За всички потребители до 5-то ниво резервацията е за срок от 5 дни.

За всички потребители от 5-то ниво нагоре (включително) срокът за задържане на продукт в резервация е 30 дни. Виж още информация за резервациите и видео.

Причина 17. Бонуси за поръчан обем
В онлайн магазин Efrea може да поръчате без да имате регистрация, като се обадите по телефона или ни пишете в чата. Но регистрираните потребители печелят различни бонуси и могат да пазаруват на по-ниски цени, както и да получават подаръци.
Причина 18. Натрупване на точки опит
Димитър Ялъмов - управител на онлайн магазин efrea.com:
"По принцип в Ефреа сме се убедили, че всеки наш фен изхарчва 3 основни ресурса:
Това са пари, с които си закупува нашите продукти.
На второ място е времето, което отделя, за да бъде в нашия онлайн магазин.
Третият ресурс е това, че споделя своята емоция, свързана с продуктите на Ефреа пред други хора."

Тези 3 ресурса сме се опитали да ги оценим в нашата програма за лоялност в Ефреа с тези точки опит, които се натрупват в профила на всеки един потребител. Така след като един потребител изхарчи някой от тези ресурси в нашата платформа, ние му даваме точки опит. Те се натрупват в неговия профил с течение на времето и увеличават неговото потребителско ниво в Ефреа.

Причина 19. Артикули на стойност 0 лв. (Подаръци)
Както уточнихме, при извършване на определени активности (пазаруване, качване на фен снимки, изпълняване на различни предизвикателства), печелите карти с точки. Някои от тези карти съдържат точки за подаръци и така можете да си изберете отделни артикули от нашия онлайн магазин на стойност 0 лв. Разбира се, ако не разполагате с такива точки за подаръци, може да ги закупите и с пари.


Причина 20. Избор на дрехи с филтри за силует, дължина, закопчаване и пр.
Тъй като артикулите в онлайн магазин Efrea са хиляди, има множество филтри, с помощта на които да изберете най-подходящата дреха според сезон (без ръкав, с къс ръкав или дълъг), дължина на дрехата, дължина на ръкав, на крачол, силует и пр.

Можете да избирате рокли според силуета:
 • вталена
 • права
 • разкроена
 • A-силует
 • V-силует
 • Y-силует
 • разкроена под бюста
Рокли според дължината:
 • къси
 • средна дължина
 • дълги
Рокли според дължина на ръкава:
 • без ръкав
 • къс ръкав
 • среден ръка
 • дълъг ръкав
  Вижте видео с указания Как се измерва "Дължина Център Гръб" на рокля.
  Избор на дамски панталони според силуета:
  • прав
  • скини (по крака)
  • полу-чарстон
  • чарстон
  • шалвари
  • цигара
  • pegged
  • широки крачоли
  • пола-панталон
  • cargo
  • клин
  • анцуг
  • гащеризон
  Избор на панталони според дължина:
  • къси
  • средна дължина (3/4 и 7/8 )
  • дълги
   Избор на дамски поли според силуета:
   • прави
   • молив
   • трапец
   • плисирани
   • с волани
   • лале
   • тромпет
   • разкроени
   • прегърни ме
   • клош
   • асиметрична
   Избор на поли според дължина:
   • къси
   • средна дължина
   • дълги
     Избор на блузи и ризи:
     • блузи
     • ризи
     • тениски
     • топ
     • потници
     • туники
     • поло
     • суитчър
     • бюстие
     Избор на блузи и ризи по силует:
     • вталени / по тялото
     • прави
     • А-силует
     • разкроена под бюста
     Избор според дължина на ръкава:
     • без ръкав
     • къс
     • среден
     • дълъг
      Избор на дамски палта и манта:
      • манто
      • палто
      • тренч
      • пелерина
      • пончо
      Избор според закопчаване:
      • двуредно закопчаване
      • едноредно закопчаване
      • закопчаване с цип
      • без закопчаване
      Избор според силует:
      • свободен
      • втален
      Избор според дължина:
      • къси
      • средна дължина
      • дълги
         Избор на сака и якета според закопчаване:
         • закопчаване с цип
         • едноредно закопчаване
         • двуредно закопчаване
         • без закопчаване
         Избор по силует:
         • вталено
         • право
         • A-силует
         Избор по дължина:
         • средна дължина
         • късо
         • под ханша
         Дължина на ръкава:
         • без ръкав
         • къс
         • среден
         • дълъг
           Избор на жилетки, елеци и болеро:
           • жилетки
           • елек
           • болеро
           Дължина на ръкава:
           • без ръкав
           • къс
           • среден
           • дълъг
               След повече от 10 години в интернет пространството, онлайн магазин Efrea.com може да предложи още множество предимства на своите верни фенове и нови посетители като публикуване на отзиви за продукти, персонализирани подаръци за рожден ден, наблюдаване на продукти, искане за доставка на вече изчерпани продукти, множество предизвикателства, игри и изненади.

               Вижте още публикации в блога

               Абонирай се за нашия блог

               E-mail адресът Ви няма да бъде споделен с никого!
               С натискането на бутона Вие се съгласявате с нашата GDPR политика.
               Click to order
               Поръчка
               Total: 
               Три Имена
               Имейл
               Телефон
               Адрес за доставка:
               Моля посочете Ваш адрес или офис на Спиди.