Чудният свят на Ефреа
Всеки потребител на Ефреа натрупва точки опит в профила си за поръчките, които е направил или предизвикателствата, които е изпълнил. Точките опит водят до увеличение на нивото на потребителят в Ефреа. С увеличенито на нивото си всеки потребител получава допълнителни отстъпки и бонуси в Ефреа.

Какво представляват точките опит в онлайн магазин Efrea

Ефреа е български производител на дамски дрехи в размери от 36 EU (S) до 58 EU (3XL). Някои от моделите се предлагат и в размери XS и 4XL. Дрехите се продават единствено онлайн чрез интернет магазина www.efrea.com, който е създаден още през 2011 г. През дългите години на своето развитие в онлайн търговията, Ефреа е не просто поредния интернет магазин за дрехи, но и платформа, в която хората могат да споделят своите емоции, да изпълняват различни предизвикателства, да участват в аукциони, да активират оферти в рубриката за колективни оферти Бъди пръв, да се запознават лично по време на мини и национални фен срещи, а днес ще разясним още едно от предимствата на онлайн магазина, а именно точките опит.
Димитър Ялъмов - управител на онлайн магазин efrea.com:
"По принцип в Ефреа сме се убедили, че всеки наш фен изхарчва 3 основни ресурса:

Това са пари, с които си закупува нашите продукти.

На второ място е времето, което отделя, за да бъде в нашия онлайн магазин.

Третият ресурс е това, че споделя своята емоция, свързана с продуктите на Ефреа пред други хора.
Тези 3 ресурса сме се опитали да ги оценим в нашата програма за лоялност в Ефреа с тези точки опит, които се натрупват в профила на всеки един потребител. Така след като един потребител изхарчи някой от тези ресурси в нашата платформа, ние му даваме точки опит. Те се натрупват в неговия профил с течение на времето и увеличават неговото потребителско ниво в Ефреа. Представете си електронна игра, при която главният герой с времето трупа някакви точки опит (experience) и става все по-добър. Подобна концепция се използва и при нас.

Ето къде можете да намерите точките опит

Първо трябва да се регистрирате или влезете оттук:
Регистрацията на нов профил в онлайн магазин Ефреа е бърза и лесна.
След като сте се регистрирали или логнали влизате в меню ОТСТЪПКИ.
Именно там ще видите всички точки опит, които имате и колко са точките опит, които са нужни за следващото ниво. Под потребителското си име ще видите изписано и Вашето ниво, което се променя в зависимост от точките опит, които придобивате с течение на времето.
Точки опит, карти за отстъпки и предизвикателства в онлайн магазин Efrea
Тук също виждате и картите за отстъпка. Те се добавят към поръчките и намаляват тяхната стойност с определен процент, както и с фиксирана сума (например 1, 2, 5 и 10 лв.)

Също така има и карти с точки за подаръци, които се добавят в поръчките и намаляват тяхната стойност или можете да вземете продукти от секция ПОДАРЪЦИ, които да бъдат на стойност 0 лв. (напълно безплатни).

Картите за отстъпки и подаръци се печелят по най-различни начини. Един от начините е при повишаване на потребителското ниво в Ефреа.
От 2021 г. започнахме една нова инициатива, която се нарича Efrea Prime. Когато един потребител достигне определено ниво има право да си поръча от целия ни онлайн магазин, всеки един наш модел, дори и от неналичните модели (изчерпани количества). Вижте още информация и видео.
Така може да си харесате всеки един модел, да си изберете плат и ние ще го изработим специално за Вас, според Вашите мерки, можем да направим корекции откъм дължина и силует и ще го получите като подарък.

Варианти откъде да получите точки опит

За целта трябва да сте се логнали в нашия онлайн магазин.
Предизвикателства на Ефреа
Те могат да се получават постоянно във времето, в зависимост от нивото, което сте достигнали и пр.

Едно от предизвикателствата е
Публикувай своя фен снимка в рубриката ни "Ефреа Стил".
Когато публикувате своя снимка, тя се появява онлайн в специална ГАЛЕРИЯ с десетки хиляди снимки на други клиентки. Ето и ВИДЕО с указания как да качите своя фен снимка.
Тук можете да видите десетки хиляди снимки от наши клиентки, които не са обработени и ретуширани. Те изразяват емоциите и ние възнаграждаваме всяка една снимка, която даден потребител качи в Ефреа стил с точки опит, защото това помага на другите хора да видят как стоят дрехите на реален човек, а не на манекенки и фотомодели. След като кликнете на снимката, тя се завърта и можете да видите продукта в онлайн магазина. Така ако моделът Ви допада и има Вашия размер може да си го закупите.

Това е пример, с който даваме бонуси за споделянето на емоцията - качването на снимка от наш клиент е именно това.
Имаме и множество други предизвикателства, които се появяват и изчезват. Едно от тях е за ресурса време като Посети Ефреа в 50 поредни дни.
Имаме много неща, които правят Ефреа по-различен онлайн магазин и посещаването му по-скоро е преживяване да сте част от т.нар. Чуден свят на Efrea.
Някой път правим предизвикателства наши клиенти да предлагат идеи за модели, които да изработим.
Съществуват множество варианти, с които да спечелите точки опит. Естествено като онлайн магазин, ние даваме най-много от тях при завършване на поръчка. Така например на всеки 100 лв. изхарчени при нас се получават точки опит, допълнително карти за отстъпки и подаръци.
В обобщение точките опит представляват оценка на Вашите ресурси, които сте изразходвали в онлайн магазин Ефреа без ограничения във времето. Може преди 10 години да сте се регистрирали и през това време нито веднъж да не сте влизали в сайта, но ако сега влезете веднага ще получите известие за подарък.

Ако имате въпроси, вижте
страницата ни с контакти.

Таблица с точките опит и нивата на потребителите в Ефреа

Вижте още информация за Efrea

E-mail адресът Ви няма да бъде споделен с никого!
С натискането на бутона Вие се съгласявате с нашата GDPR политика.
Всеки потребител на Ефреа натрупва точки опит в профила си за поръчките, които е направил или предизвикателствата, които е изпълнил. Точките опит водят до увеличение на нивото на потребителят в Ефреа. С увеличението на нивото си всеки потребител получава допълнителни отстъпки и бонуси в Ефреа.
www.efrea.com
sales @ efrea.com