Чудният свят на Ефреа

ФЕН СРЕЩИТЕ
НА ЕФРЕА

"Не се увличай по тенденциите. Не позволявай на модата да те притежава, а сам реши, кой искаш да бъдеш, какво искаш да изразиш с начина, по който се обличаш, и по който живееш." - Джани Версаче

НАЦИОНАЛНИ ФЕН СРЕЩИ НА ЕФРЕА

През есента на 2014 година по собствена инициатива клиентки на онлайн магазина решиха да посетят заедно Ефреа Център в Русе. Екипът на efrea.com реши да организира вечеря в ресторанта на един от най-емблематичните хотели в града - хотел Рига, който е разположен на брега на река Дунав. Основната цел беше клиентите да се запознаят помежду си и да общуват с екипа, който създава дамските дрехи в "Чудния Свят на Ефреа".
След успеха на първата национална фен среща се превърна в традиция да се организират нови национални срещи на Ефреа, които може да разгледате тук!

МИНИ ФЕН СРЕЩИ НА ЕФРЕА

След успеха на първата национална фен среща фенове от различни градове проявиха инициатива и започнаха да организират мини фен срещи, които можете да разгледате тук.

По време на мини фен срещите и националните фен срещи на efrea.com можете да се запознаете с нови приятели, да получите впечатления за качеството на дрехите, да видите как изглежда една дреха в различните размери, да видите как може да комбинирате различни дрехи и не на последно място да споделите своята емоция и да се забавлявате.

Ефреа създаде специална секция в своя сайт, където феновете могат да разкажат със снимки и думи своите мини фен истории.

Всички участници в мини фен срещата получават от Ефреа бонуси!
Абонирай се нашия блог
E-mail адресът Ви няма да бъде споделен с никого!
С натискането на бутона Вие се съгласявате с нашата GDPR политика.