Чудният свят на Ефреа Чудният свят на Ефреа
Онлайн магазин Efrea.com дава възможност на своите клиенти от град Русе да вземат своята поръчка от Ефреа център и да си спестят транспортните разходи.
WWW.EFREA.COM
ОБЛЕЧИ СВОЯТА ЕМОЦИЯ!

За Ефреа Център - Русе

Efrea.com е онлайн магазин, който продава дамска мода в стандартни и големи размери, произведени в нашата фабрика в град Русе. Голяма част от клиентите ни са от други градове и затова им предлагаме 2 начина на доставка - до офис на куриерска фирма и до адрес на клиента.

За клиентите ни от Русе предлагаме услугата доставка до Ефреа център, като те могат да дойдат на място да получат своята пратка и така си спестяват разходите от 4 лв. за доставка.

Ефреа център се намира на ул. Църковна независимост 11, в сградата между магазин Pirin Hill и сладкарница Ружана.

Адрес: Русе, ул. "Църковна Независимост" 11

Работното време:

Всеки делничен ден от 10 до 19 ч.

Събота от 10 до 15 часа.

Почивка от 14 до 15 часа.

Телефон за контакт в магазина: 0885901425
Нещо повече, Ефреа център е реален (физически) магазин, в който предлагаме за свободна продажба някои от най-успешните ни модели в номерация от 36 до 58 Eu. Разбира се Вие можете да поръчате от онлайн магазина 2 размера и на място след като ги пробвате да прецените кой Ви стои по-добре и да закупите само него.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ
Освен това тъй като сме производители на облекло и имаме нужните умения и оборудване, можем да направим всяка една дреха още по-подходяща за клиента чрез следните услуги:
Ефреа предлага скъсяване на крачоли на панталони
Скъсяване на дължина на крачоли на панталони
Efrea предлага скъсяване на рокли в своя магазин в град Русе
Скъсяване на рокли
Ефреа е български производител на дрехи и предлага корекции на дрехи в магазина си в Русе
Вталяване на блузи и рокли
Последвайте Фейсбук страницата на Ефреа Център Русе тук: https://www.facebook.com/EfreaCenterRuse
Ефреахолик е сайт за модни находки, който предлага дамски дрехи първо и второ качество (с леки фабрични дефекти) на изключително ниски цени. Нашите клиенти от град Русе могат да получат своите поръчки и от Ефреа Център на ул. Църковна независимост 11 като отново си спестят транспортните разходи.

Ефреа в социалните мрежи

Пазарувай изгодно от онлайн магазин за дамски дрехи Efrea.com и Облечи своята емоция. Ефреа е и български производител на дамски дрехи в 16 размера EU, съобразени с вкуса на клиентите и най-актуалните модни тенденции.
www.efrea.com
sales @ efrea.com
тел: 0886 094 752