Чудният свят на Ефреа
Виж как да пазарувате евтини дамски дрехи от колекцията последен размер на онлайн магазин Efrea

Как да пазарувам в Ефреа от колекцията Последен размер

Ефреа е български производител на дамски дрехи в голяма номерация, обикновено от 36 до 58 Eu (в някои случаи и до 4XL), които се продават в онлайн магазин efrea.com, както и в магазина ни в град Русе, ул. "Църковна Независимост" 11, наричан още Ефреа център.

Когато номерацията започва да се изчерпва и се предлагат само 1-2 размера, ние намаляваме цените и така можете да ги намерите в колекцията Последен размер.
До тази колекция може да стигнете от банер от началната страница на Efrea и така да видите всички модели. Колекцията Последен размер се обновява периодично, добавят се нови продукти, които са в последни бройки или са останали 1-2 размера. Друг вариант е да изпишете last size в полето за търсене в горната част на сайта.
След като влезете в колекцията можете да използвате филтър за размер, за да видите всички дрехи, подходящи за Вас. От падащото меню може да се ориентирате за обиколките на гърди, талия и ханш, които отговарят на размерите по Европейска номерация и буквените им еквиваленти (например S, M, L, XL и пр.) Буквената номерация се използва когато даден модел е от по-еластична материя така че спокойно да може да обхване 2 размера по Европейската номерация.
Изберете размер според обиколките на талия, ханш и гърди в колекцията последен размер на Efrea
Освен избиране на филтър РАЗМЕР, може да видите и дрехи по категории.
ПАНТАЛОНИ
ПОЛИ
БЛУЗИ И РИЗИ
РОКЛИ
ПАЛТА И МАНТА
САКА И ЯКЕТА
ЖИЛЕТКИ, ЕЛЕЦИ И БОЛЕРА

Разбира се може да изберете повече от 1 категория дрехи, например Блузи + Рокли + Поли.
Различни категории дамски дрехи в колекцията Последен размер на Ефреа, които може да закупите на ниски цени


Освен тези филтри за размер и категория, може да изберете и филтър по цвят.

Чрез филтрите в колекцията Последен размер може да видите само модели, които са налични във Вашия размер и да си спестите време да проверявате всички един по един.
ВАЖНО! За да пазарувате трябва да се логнете в онлайн магазин Efrea с потребителско име (електронна поща) и парола или facebook профил. Ако преди не сте пазарували, регистрацията е много лесна.Друг вариант е да поръчате по чата или по телефона от страницата ни с контакти.
Регистрацията на нов профил в онлайн магазин Ефреа е бърза и лесна.

Вижте още информация за Efrea

E-mail адресът Ви няма да бъде споделен с никого!
С натискането на бутона Вие се съгласявате с нашата GDPR политика.
Всеки потребител на Ефреа натрупва точки опит в профила си за поръчките, които е направил или предизвикателствата, които е изпълнил. Точките опит водят до увеличение на нивото на потребителят в Ефреа. С увеличението на нивото си всеки потребител получава допълнителни отстъпки и бонуси в Ефреа.
www.efrea.com
sales @ efrea.com