Аукционите в Ефреа

Как работят?
Ефреа предлага периодично някой от своите модели на Аукцион, като дава възможност всеки клиент сам да определи цената, която е съгласен да плати за даден модел. Това е страхотна възможност да спечелите някой модел на уникално ниска цена. За да участвате в Аукционите трябва да имате профил(регистрация) в Ефреа.
1
Изберете аукцион
Разгледайте всички налични аукциони и си изберете модел, който Ви харесва и желаете да участвате за него. Под всеки аукцион е посочена минималната цена за участие за този модел и колко време остава до неговото приключване. Кликнете върху избрания ауцион.
2
Изберете конфигурация
Изберете Вашият вариант от наличните за модела - цвят, дължина и размер.
Определете Вашият размер по нашата таблица за размери, която може да откриете ето ТУК! Препоръчваме Ви да се свържете с нашите консултанти по телефон, чат или или имейл, за да Ви помогнат в правлния избор на размер!

3
Предложете цена
Попълни сумата, която си готов да заплатиш за този модел. Стойността на наддаването, трябва да е равна или по-голяма от посочената "Минимална стойност на наддаване". Във всеки един момент от началото на аукциона до неговото приключване, може да промениш стойността на твоето наддаване или да се откажеш от него. Може да участваш само с едно наддаване за определена конфигурация на продукта.
4
Приключване на аукциона
След приключване на аукциона в посочената дата и час, наддаванията за него се удовлетворяват от най-високата предложена цена към най-ниската цена до изчерпване на количествата от конфигурацията.
5
Спечелен Аукцион!
Ако спечелите аукцион, продуктът се добавя автоматично в кошницата Ви, след което имате 48 часа да завършите поръчката си. Ако не поръчате в рамките на 48 часа губите спечеления аукцион. Моделите спечелени на аукцион не могат да бъдат резервирани за 30 дни, както останалите продукти в Ефреа.
6
ВАЖНО!
За продуктите, спечелени от аукцион не се прилагат допълнителни процентни отстъпки при поръчката. Може да го комбинирате с други продукти от сайта в поръчката и за тях ще се приложи отстъпката!
Желаем на всички много положителни емоции и късмет в Аукционите на Ефреа!
Не се колебайте да се свържете с нашите консултанти при нужда по чат, имейл или телефон!

www.efrea.com
Имейл: sales@efrea.com
Телефон:0886 094 752