Чудният свят на Ефреа
Вижте кои са основните предимства при пазаруването на дамски дрехи от онлайн магазин Ефреа
Дами на мини фен среща с дрескод Ефреа

Предимствата при пазаруване в онлайн магазин efrea.com

През последните години се появиха стотици онлайн магазини, които предлагат дамски дрехи. В следващите редове ще Ви запознаем с някои от основните предимства на Efrea.

Качествени дрехи, произведени в България

Всички дрехи, които се предлагат в онлайн магазина са изработени в Русе и отговарят на европейските изисквания за качество на материи и изработка. Вижте видео за оборудването, с което тестваме дали даден плат става на топчета.

Прозрачни условия за рекламация

Желаете да смените размера? Или пък да върнете обратно поръчаната дреха, а сумата да Ви бъде възстановена по банков път - няма проблем.
Ефреа-портфейл - сумата ще бъде преведена веднага, след като продукта пристигне при нас във Ваш виртуален портфейл. Ще може да я използвате веднага за други артикули или за смяна на размера на върнатия продукт.

Можете да направите рекламация в рамките на 14 дни след получаване на поръчката. Вижте още информация за условията за замяна и връщане.
Тъй като дрехите са произведени в България отново всичко това става изключително бързо.

Бърза доставка за 1 работен ден. Безплатна доставка над 60 лв.

Отново се дължи на предимството да закупувате дрехи директно от български производител на дамска мода. Вижте още информация за условията на доставка от efrea.com.

Дамски дрехи в 16 размера EU

В момента Ефреа е единствения производител в България, който предлага дамски дрехи в размери:
32 и 34 EU (отговаря на XS)
36 и 38 EU (отговаря на S)
40 и 42 EU (отговаря на М)
44 и 46 EU (отговаря на L)
48 и 50 EU (отговаря на XL)
52 и 54 EU (отговаря на 2XL)
56 и 58 EU (отговаря на 3XL)
60 и 62 EU (отговаря на 4XL)

Това означава, че един модел дреха може да се намери както в стандартните размери (S, M, L), така и в макси мода. Можете да определите точния размер според предоставената в онлайн магазина Таблица с размери.

Макси мода на конкурентно ниски цени

Въпреки че за изработването на големите размери дрехи се използват значително по-големи количества платове в сравнение със стандартните размери дрехи, цената е осреднена и еднаква за всички размери дрехи от даден модел.

Дамски рокли, поли и панталони с различни дължини

Отново уникална и неповторима опция. Някои модели дамски поли или рокли се предлагат с дължина над коляното, до коляното или под коляното.
Произвеждат се и панталони с 2, 3 и дори 4 различни дължини. Пример за това са панталони Hugo. Това увеличава значително възможностите за избор от страна на клиента.

Дамски дрехи, съобразени с ръста

Понякога само промяната на дължината на дрехата не е достатъчна, защото нивата на важни биометрични данни се изместват. Ако приемем 168 см височина за средностатистическата българска жена, на жената с ръст 158 см роклята би била по-дълга, а талията би се доближавала към ханша. И обратно, при жената с ръст над 178 см роклята би била по-къса, а талията би се доближавала към гръдната обиколка. Някои от дрехите са разработени специално за дами с различни височини. По тази причина някои от дрехите, произведени в Китай са съобразени с техните средностатистически данни за височина и не са подходящи за по-високите дами.

Избор на дрехи според телосложението

Съотношението между обиколките на талията, ханша и гърдите е известно като фит. Има 5 основни фита - ябълка, круша, банан, ягода и пясъчен часовник. В онлайн магазина можете да пазарувате дамски дрехи и след като направите филтър по силует. Например за роклите можете да избирате сред вталени рокли, прави рокли, разкроени рокли, рокли с А-силует, рокли с V-силует, рокли с Y-силует, рокли, разкроени под бюста. Ако се съмнявате дали някой модел дреха е подходящ за Вашия фит, можете да се потърсите съвет от нашите консултанти.

Закупуване на дрехи във всички размери и дължини на по-ниски цени от колективните оферти "Бъди пръв"

Рубриката БЪДИ ПРЪВ е едно от най-големите предимства на онлайн магазин Efrea. Състои се в изработването на единична промомостра, на която се правят снимки в професионалното фотостудио на интернет магазина. След това в рамките на определен срок от няколко дни всеки може да заяви желан размер, цвят, дължина и пр. Дрехите се изработват след приключване на офертата в рамките на 3 или 4 седмици и са на значително по-ниски цени от тези на другите дамски дрехи, продавани в раздел ДАМСКИ ДРЕХИ

Вижте още информация за условията за участие в колективните оферти БЪДИ ПРЪВ тук и видео тук.

Пазаруване с фиксиран % отстъпка по време на ГЕПИ HOUR и ГЕПИ ДЕН.

Обикновено 2 пъти дневно в рамките на 1 час можете да пуснете онлайн поръчка, при която имате 10 или 20% намаление от цената. Това намаление важи и за дамските дрехи с вече намалени цени. Има определени дни, при които този % намаление важи за целия ден. Гепи HOUR и Гепи ДЕН се анонсират на официалната страница на efrea във facebook.

Карти за отстъпки в Ефреа

Има различни видове карти, които можете да използвате самостоятелно или в комбинация. Главното ограничение е, че не можете да пазарувате с отстъпка над 20%. За да видите картите си, трябва да сте се регистрирали като нов потребител или влезли в профила си в онлайн магазин Ефреа. Ще намерите Вашите карти за отстъпки тук.
Има опция точките опит да бъдат преобразувани в карти за отстъпки. Вижте още информация и кратки клипове с указания стъпка по стъпка.

Разпродажби в Ефреа

Те могат да са различни - сезонни, на единични бройки дрехи, посветени на празници или просто Black Friday.
Най-хубавото е, че отново можете да използвате карти за отстъпки и да пазарувате с до 20% от вече намалените цени по време на разпродажба.

Точки опит в Ефреа

Когато се регистрирате в сайта имате възможност да получавате отстъпки от цената на продукти според нивото си. Тези бонус точки могат да се начислят по различни начини. Можете да получите бонус точки, когато пазарувате по време на Гепи Hour или Гепи Ден, когато качвате свои снимки в сайта (за това ще стане дума по-надолу), когато изпълнявате определени предизвикателства и пр. Получаването на точки не винаги е обвързано с покупка! Научете повече за точките опит.

Ефреа подаръци

Това е специална категория в онлайн магазина, в която можете да закупите стоки с фиксирани цени или да ги получите безплатно като подаръци със специални карти, наречени Елфически медальон.

Аукционите в Ефреа

Специален раздел в Efrea, в който се стимулира спортния дух. Някои от продуктите се предлагат с определена начална цена, а след това клиентите имат възможност да наддават помежду си и да закупят дрехата на желана от тях цена. Вижте указания стъпка по стъпка как да участвате и какво се случва след като спечелите аукцион.

Резервация на продукт до 30 дни.

Онлайн магазин efrea дава уникалната възможност да добавите продукт или няколко продукта в потребителската си кошница и да ги поръчате в избран момент. Можете да се възползвате от по-ниските цени на Гепи HOUR или Гепи ДЕН, да спечелите междувременно още карти за отстъпки или бонус точки дори и без покупка като изпълнявате определени предизвикателства. Резервацията на продукт позволява да изчакате, докато си харесате още нещо и спечелите безплатна доставка.
ВАЖНО е да се знае, че срокът, в който можете да резервирате продукт при нас, зависи от нивото на Вашия профил в Ефреа.
✅ За всички потребители до 5-то ниво резервацията е за срок от 5 дни.
✅За всички потребители от 5-то ниво нагоре (включително) срокът за задържане на продукт в резервация е 30 дни.
Вижте още указания как да резервирате и поръчате продукт.

Качване на фен снимки в Ефреа

Уебсайтът на фирмата не е само онлайн магазин, но към него има специално разработена част, наречена ЕФРЕА ОБЩЕСТВО. Всеки клиент, който закупи дрехи от efrea, може да ги облече, да се снима с тях и да ги качи в сайта.
В Ефреа насърчаваме публикуването на фен снимки с наши модели и представянето на различни стайлинги с тях. Правим го, заради двете причини посочени по-горе.
Вижте още информация с инструкции стъпка по стъпка. За положените усилия клиентът е награден с БОНУС ТОЧКИ, благодарение на които може да пазарува на по-ниски цени и печели повишаване на потребителското ниво. Разгледайте стотици снимки изпратени от клиенти на efrea.com. Така можете да се ориентирате как стоят дрехите на хора с различно телосложение, височина и размер, да добиете представа за цветове, материи, както и идеи за съчетаване на 2 и повече дрехи.

Истории с Ефреа (Мини фен срещи)

Отново уникално и неповторимо предимство, което няма да срещнете в друг онлайн магазин за дрехи в България. Тук в пълна сила е слоганът "Сподели своята емоция", защото Ефреа държи на положителните емоции, приятелството между хората и доброто настроение. Затова всеки път, когато 4 и повече клиентки на фирмата се съберат заедно, облечени са с дрехи от Ефреа и качат снимки в Истории с Ефреа, всяка от клиентките отново е наградена с бонус точки. Понякога на тези срещи присъства и част от екипа на Ефреа.

Национални фен срещи на Ефреа

Това са събития, които приличат на срещите на клиентки по отделни градове, но са значително по-мащабни. Началото им е поставено през 2014 г.

На тях присъстват както клиенти на фирмата, така и част от екипа на Efrea в лицето на управителят Димитър Ялъмов, модни дизайнери, конструктори, специалисти развойна дейност, професионални фотографи, фотомодели и др. По време на националните фен срещи отново има различни предизвикателства, които носят бонус точки за клиентите, модно ревю и фотосесия. Вижте повече за миналите фен срещите, както и какво предстои тук.

Efrea Design Box

Отново уникално предимство на българския производител на дамски дрехи Ефреа. При достигане на 69-то потребителско ниво, клиентът има възможност да стане част от нашия екип и заедно да измислим концепцията за нов модел дамска дреха.

Рожден или имен ден с Ефреа

Отново иновативно предимство, при което всеки регистриран клиент може да получи карта за отстъпка според потребителското си ниво.
При достигане на потребителско ниво 35 ще получите персонализиран подарък - изненада. Вижте още информация тук.

Виж още публикации в блога на Ефреа

E-mail адресът Ви няма да бъде споделен с никого!
С натискането на бутона Вие се съгласявате с нашата GDPR политика.