Чудният свят на Ефреа
Виж как можеш да купиш дамски дрехи по-евтино от колективните оферти Бъди пръв на онлайн магазин Efrea.

Колективните оферти БЪДИ ПРЪВ на Efrea.

ВИДЕО с указания стъпка по стъпка
Ефреа е български производител на дамски дрехи, а онлайн магазин efrea.com съществува от 2011 г. и може да се похвали с огромен брой последователи и клиенти, които са съпричастни със случващото се в Чудния свят на Ефреа.

Основното предимство е, че ние се вслушваме в желанията на нашите клиенти и произвеждаме модели, които са съобразени не само с най-актуалните световни тенденции за модерни цветове, материи и силуети, но и създаваме дрехи, които допадат на съвременната българска жена.
Рубриката БЪДИ ПРЪВ в Efrea представя промомостра на дреха, снимана в професионалното ни фотостудио с допълнителна текстова информация за качествата на материята, цветове и конструктивни особености, както и каква е най-подходящата грижа за дрехата - температури на пране, гладене и пр.

Всеки, който харесва модела и желае да си го закупи, може да направи ЗАЯВКА според обмерните данни на фигурата си, които определят размера. Разбира се трябва да се съобрази дали силуета на дрехата е подходящ за неговия фит. Както ще видите малко по-надолу, има опции къде да въведете нужните данни и да получите съвети от консултатите ни в онлайн магазина.

Вижте ВИДЕО с указания стъпка по стъпка

Предимства на БЪДИ ПРЪВ

Едно от основните предимства на БЪДИ ПРЪВ е, че именно тук можете да намерите дрехи в пълна номерация, както в стандартните, така и в големи размери до 4XL. В повечето случаи офертите са в размери от 32 до 58 по Европейската номерация и това позволява още по-оптимално прилягане на дрехите към фигурата.
Рубриката БЪДИ ПРЪВ може да се разглежда като колективна оферта, защото след като група от потребители направи заявка на модела, цената на която ще го получи е с около 15-20% по-ниска от цената на дрехите, продавани в онлайн магазина в пълна номерация. Изключения правят моделите ни от по-стари колекции, които са с единични бройки.
Освен това отделни модели се предлагат в 2, 3 и дори 4 различни дължини. Например имаме рокли с дължина до коляното и по-къс вариант. Има варианти с рокля с дължина над коляното, около коляното и под коляното. По същия начин предлагаме панталони с различни дължини на крачола според ръста. По този начин произведената дреха се доближава по-скоро към бутиковото изпълнение, а не към конфекцията, разделена на дамска мода в стандартни размери (S, M, L) и макси мода (XL, 2XL, 3XL, 4XL), но на конкурентни цени спрямо други производители на качествена дамска мода в България и реномирани онлайн магазини.

Разбира се как ще стои роклята и докъде ще стига зависи от височината на клиентката и затова в сайта ни ще намерите информация за център гръб на роклите, както и дължина на вътрешния шев на панталоните.
ВАЖНО! За да може да се появи бутонът НАПРАВИ ЗАЯВКА за моделите с 2, 3 и 4 дължини, освен размера (32, 34, 36 EU и пр.) трябва да изберете и нужната дължина, както е в случая с този панталон избран размер 42 EU и избрана СТАНДАРТНА дължина.
В колективните оферти Бъди пръв на онлайн магазин Efrea.com можете да намерите дамски дрехи в 16 размера, както и модели с 2, 3 и 4 различни дължини.

Подаване на заявка, срок на доставка от БЪДИ ПРЪВ

Моделите в Бъди пръв предстои да бъдат изработени в рамките на определен срок, който ще намерите в описанието на офертата, но само ако бъдат активирани - т.е. събере се определен минимум от поръчки, обикновено 15 броя. Тоест ако пуснете заявка за определен модел в БЪДИ ПРЪВ няма да го получите в рамките на 1-2 работни дни, защото все още не сме изработили избрания от Вас размер, цвят и евентуално дължина, а в срока, указан във всяка оферта. Но ако поръчате от онлайн магазина, ще го получите на следващия работен ден.
Ако срокът на доставка Ви устройва и решите да направите заявка в БЪДИ ПРЪВ се отваря този прозорец, в който можете да напишете своите обмерни данни. В случая при поръчка на панталон, въведете данните за ръст, талия, ханш и обиколка на бедрото. При поръчка на рокля или блуза въведете данни за ръст, гръдна обиколка, талия, ханш и обиколка на бицепс.
Попълнете данните за ръст, обиколка на талия, ханш и гърди, ако искате да получите консултация за размер от онлайн магазин Ефреа.

Активни, неуспешни, приключили и разпродадени оферти

Когато сме логнати в онлайн магазин Efrea се променя и видът на офертите в Бъди пръв и имаме индикация, че сме подали своята заявка.
Различни видове оферти в Бъди пръв на онлайн магазин Ефреа и индикация Заявено от мен
За да видим какво се случва с направените от нас заявки от Бъди пръв, трябва да се логнем в профила си в онлайн магазин Efrea на този линк https://efrea.com/профил/оферти#/
Там можем да намерим информация за:
Неприключили оферти
В производство
Готови да поръчам
Архив на заявките от Бъди пръв
В профила си на клиент в онлайн магазин Efrea можете да проследите Вашите заявки от Бъди пръв

Отказване на заявка по неприключила оферта в Бъди пръв

Тъй като подаването на ЗАЯВКА в Бъди пръв по време на активна (неприключила оферта) не е свързано с производство на продукт и продажба, ако размислите можете да се откажете много лесно. Това мигновено се отразява във вида на офертите от Бъди пръв, както и в личния Ви профил като клиент. От друга страна някои оферти могат да приключат по-рано от обявения срок поради технологична невъзможност да се приемат повече заявки.
Ето как да се откажете от неприключила оферта в Бъди пръв

Неуспешни оферти в Бъди пръв

Ако една оферта в Бъди пръв не достигне нужния брой заявки за активиране в определения срок, тя е НЕУСПЕШНА. Понякога може да не достигне само 1 заявка. От друга страна, заявката на оферта в Бъди пръв не е равнозначна на покупка. В този случай Вие не получавате продукта и съответно не Ви се начисляват никакви пари за поръчка и доставка.

Нашият екип ще прецени дали да произведе неактивираната оферта и да пусне за свободна продажба в онлайн магазина като може да има разлики в цената.
За съжаление някои от неактивираните оферти остават единствено с произведената промо мостра, най-често в размер S или 36 EU.
Неуспешните оферти от Бъди пръв в Ефреа не винаги се произвеждат

Оферти, които приключват преди определения срок

За някои от моделите разполагаме с ограничени количества материи, така че може да приключат и да не можете да пуснете своята заявка след достигането на определен брой, дори и срокът на офертата да не е приключил. В този случай офертата ще бъде обявена като РАЗПРОДАДЕНА. Затова не чакайте последния момент, за да подадете своята заявка. Ако изпуснете срока и офертата е приключила трябва да изчакате и да проследите дали ще се появи в онлайн магазина за свободна продажба, но на по-висока цена.
ю
Друг вариант е да уведомите екипа на Ефреа към кой размер имате интерес и да поискате доставка. Вижте публикацията ни в блога с указания стъпка по стъпка.

Но както вече уточнихме, някои от моделите се изработват от луксозни материи в малки количества и затова при приключването на офертите от Бъди пръв няма гаранция, че в онлайн магазина ще можете да намерите всички размери, дължини и цветове, които са били оферирани в колективните оферти.
Приключила оферта от Бъди пръв в онлайн магазин efrea.com, към която не можете да подадете заявка

Как да закупим артикул от приключилата активна оферта?

След като офертата приключи, избраната от Вас дреха бъде произведена в желания размер, цвят и дължина, ще получите информация както в личния си профил в онлайн магазин Efrea, така и на email-а, с който сте се логнали в сайта. Избраният продукт ще бъде добавен към кошницата и ще имате 48 часа да го поръчате на промо цена от колективните оферти Бъди пръв.
Ако не го поръчате, тъй като вече е произведен, ще бъде достъпен в онлайн магазин Efrea, но на по-висока цена.
Ако направите поръчка от заявката в Бъди пръв, но не Ви допадне като размер или материя, имате право да направите рекламация или да я замените с друг размер според указанията в сайта.
Вижте най-новите оферти в Бъди пръв в онлайн магазин Efrea.com
Не се колебайте да се свържете с нашите консултанти при нужда по чат, имейл или телефон!
Информация за колективните оферти бъди пръв в онлайн магазин Ефреа.
www.efrea.com
sales @ efrea.com