Чудният свят на Ефреа
Можете да поискате доставка на дамски дрехи, които са с изчерпани количества в онлайн магазин Efrea.
//НАУЧИ ПОВЕЧЕ ЗА EFREA

Поискай доставка на продукти с изчерпана наличност в Efrea (ВИДЕО)

Ефреа е български производител на дамски дрехи и аксесоари, които можете да закупите единствено от нашия онлайн магазин efrea.com.

Голяма част от маркетинговата стратегия на Ефреа е свързана с получаването на обратна връзка от нашите клиенти. Ние следим световните модни тенденции, но те не винаги са подходящи за изискания вкус на елегантната българка. По тази причина, ние като производител на дрехи, се стремим да предложим всяка седмица нови идеи и чрез готовността те да бъдат закупени от наши клиентки, преценяваме дали да ги произведем или не. За съжаление някои от идеите остават само като скица, от други произвеждаме само една мостра, за изработването на някои артикули разполагаме с ограничени количества платове и са налични едва в 15-20 бройки, което прави производството ни по-скоро бутиково, но на цената на конфекция.
Тази обратна връзка на Ефреа с клиентите най-често се случва в колективните оферти БЪДИ ПРЪВ. Вижте повече информация за тях в тази публикация в блога.

Понякога имаме възможност да закупим отново нужните материали и да произведем отново харесвани модели от нашите клиентки.
В тази публикация ще Ви покажем как да поискате доставка на артикули с изчерпана наличност (главно от по-стари колекции), както и на артикули, които в момента се произвеждат.
Ако искаме да поръчаме дамски дрехи и аксесоари днес и да ги получим в рамките на 1-2 работни дни, трябва да погледнем в категориите ЗА ДАМИ, ВСИЧКИ и % SALE.
За да поискаме доставка на изчерпани продукти, трябва да се регистрираме като нов клиент с потребителско име, електронна поща и парола или да влезем със съществуващ профил. Има възможност да влезем и чрез Facebook.
Вижте категориите на Efrea, от които можете да поръчате дамски дрехи и аксесоари с бърза доставка.

Как да открием неналичните продукти и да поискаме доставка?

За да видим продуктите от стари колекции, които са с изчерпана наличност или тези от Бъди пръв, които предстои да бъдат произведени, трябва да използваме филтър Други и от падащото меню да изберем ПОКАЗВАЙ НЕНАЛИЧНИ ПРОДУКТИ.
В онлайн магазин Efrea можете да използвате филтър за показване на неналични продукти и да поискате доставка, без това да Ви обвързва с покупка
И избиране на този филтър ще виждаме налични продукти, които можем да поръчаме веднага, а неналичните продукти се отличават по червения надпис SOLD в горната дясна част на снимката.
Продуктите, които са от стари колекции и с изчерпани наличности или от Бъди пръв, които предстои да бъдат изработени са означени с надпис Sold
След като влезем в продукта, ще бъдем уведомени:

От този продукт в момента няма наличност! Ако желаете да проверим възможността за доставка, изберете желаната комбинация и използвайте опцията "поискай доставка"!

Важно! Някои от продуктите освен размер, имат и допълнителни вариации като цвят и дължина. За да поискаме доставка, трябва да изберем по 1 от всеки варианти, след като сме влезли в профила си в Efrea. Тогава се появява надпис:

Информирай Ефреа за интерес си, без ангажимент за последваща поръчка!

Натискаме бутона отдолу ПОИСКАЙ ДОСТАВКА.


Поискай доставка на дамска рокля от онлайн магазин Efrea.
Нашето желание е изпратено към екипа на Ефреа, за да провери дали разполага с необходимите материали и ресурси за производство на конкретния артикул.

Научи още за онлайн магазин Efrea.com

Фен снимките в онлайн магазин Ефреа са публикувани в специален раздел на уеб сайта и помагат на другите клиенти да се ориентират за цветове, размери, материи и комбинация с други дрехи.
www.efrea.com
sales @ efrea.com