Чудният свят на Ефреа
Виж информация за наблюдаваните продукти в онлайн магазин Efrea.
//НАУЧИ ПОВЕЧЕ ЗА EFREA

Наблюдавани продукти в Ефреа (ВИДЕО)

Efrea е онлайн магазин с множество иновативни функции, някои от които остават непознати за голяма част от нашите клиенти.
В тази публикация ще Ви покажем какво представляват наблюдаваните продукти, къде да ги намерим, както и по какъв начин да спрем да ги наблюдаваме.

Създаване на профил или вход в онлайн магазин Efrea.

Наблюдаваните продукти са тези, към които проявявате интерес. При произвеждане на допълнителни наличности или промяна на цената, ще получите известие от онлайн магазин Efrea.

За да можете да наблюдавате продукт е важно да имате профил на клиент. Ако нямате, можете лесно да се регистрирате с електронна поща и парола или да влезете с Facebook.

Когато влезете да разгледате конкретен продукт, точно под заглавието се появява син надпис НАБЛЮДАВАЙ. Кликнете върху него.
Можеш да избереш кои продукти да наблюдаваш след като влезеш в профила си или се регистрираш като нов клиент в онлайн магазин Efrea.

Наблюдаване на продукти и спиране на наблюдението

Синият надпис се променя от НАБЛЮДАВАЙ на СПРИ НАБЛЮДЕНИЕТО и кликвайки на него ще се откажете от проследяване на конкретния продукт. Това може да се окаже трудоемко, ако имате много наблюдавани продукти. За да видите всички може да отидете горе вдясно, където се намира иконката с надпис ПРОФИЛ. Кликнете на нея, за да се отвори падащо меню. Там ще намерите всички Ваши НАБЛЮДАВАНИ ПРОДУКТИ. Те са на адрес https://efrea.com/профил/наблюдавам#/
Наблюдавани продукти в онлайн магазин Efrea.
Именно тук можете да разгледате всички наблюдавани от Вас продукти.

Ефреа ще те предупреди, когато има нови доставки или промоции, за продуктите, които наблюдаваш. С червено са зачертани опции, които в момента нямат наличност.

Оттук също лесно можете да се откажете като използвате падащото меню и изберете СПРИ НАБЛЮДЕНИЕТО.
Как да спрем наблюдението на избраните дамски дрехи в онлайн магазин Ефреа.

Използване на филтър Наблюдавани от мен продукти

Другият вариант е да използвате филтър Други и оттам да изберете НАБЛЮДАВАНИ ОТ МЕН ПРОДУКТИ. Но в този случай ги виждате само общо и ако желаете да се откажете от наблюдение, трябва да влезете във всеки един от тях.
В онлайн магазин efrea има филтър, който показва наблюдавани продукти

Научи още за онлайн магазин Efrea.com

Фен снимките в онлайн магазин Ефреа са публикувани в специален раздел на уеб сайта и помагат на другите клиенти да се ориентират за цветове, размери, материи и комбинация с други дрехи.
www.efrea.com
sales @ efrea.com