Чудният свят на Ефреа
Как да комбинираме цветът на 2022 г. Very Peri? Вижте различни цветови комбинации и палитри с модерните цветове за 2022 според Pantone
//ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ

Идеи как да комбинираме цвета на 2022 г. Very Peri

Както наскоро писахме, цветът на 2022 г. според Института по цветовете към Pantone се нарича Very Peri, а публикацията ни дава няколко идеи как бихме да го съчетаем с топли и студени цветове, както и с монохромни нюанси на сивото.

»

ВАРИАНТ 1: Баланс

Цветова палитра за баланс с цвета на 2022 г. Very Peri според Пантон
Това е палитра, която включва в себе си няколко нежни нюанса на лилавото, които напомнят на пепел от рози. Когато искаме да ги комбинираме с по-топли и земни цветове, можем да изберем Muted Clay, Dried Moss или Granite Green.
Вижте и цветовите хармонии, които подсказват и количественото съотношение на цветовете. Разбира се, можете да използвате Very Peri и минимално под формата на модерни аксесоари като дамски чанти, обувки, шалове, ръкавици и др., както и в комбинация само с 1 от тези цветове.
Палитри и цветови комбинации с Вери Пери от Пантоне

»

ВАРИАНТ 2: Свежест

Very Peri е избран за най-модерния цвят на 2022. Вижте как да го съчетаете със зелено, кафяво и лилаво
Палитра, която е богата на студени зелени тонове и напомня за чистота, природа, почивка в спа център. Подходяща за облекло както в летните жеги, така и през всеки сезон на годината. Допълнена от свежия син Eggshell Blue и ненатрапчивия лилав Dewberry, цветовата гама включва и топлите земни тонове Celery и Chai Tree, които можете да включите под формата на кожени аксесоари - чанти, колани, обувки.
Идеи за комбиниране на модерните цветове на 2022 с Very Peri

»

ВАРИАНТ 3: Звездата на шоуто

Комбинирайте цвета на 2022 Вери пери с класически цветове като сиво, черно и кафяво.
Тук цветът на годината Very Peri е в съчетания с класически монохромни нюанси като светлосиво, графит и класическо черно, както и приглушени земни тонове. Тези комбинации са ненатрапчиви, но същевременно подходящи и за двата пола и намекват за вечност, стил и изтънчен вкус.
Класически цветове в комбинация с цвета на 2022 Very Peri от Пантон

»

ВАРИАНТ 4: Жизнерадостна палитра

Комбинация на модерния цвят за 2022 Very Peri с розово, червено, жълто и синьо
Тук цветовата палитра е свързана с веселие, ярки и дръзки цветове като Fuscia, Paradise Pink, които често са предпочитани от дамите. Отново има един нюанс на охра и кафяво, както и жизнерадостно синьо.
Идеи за свежи и модерни цветови палитри за 2022 г.

Вижте още полезни съвети от блога на Efrea

Абонирай се за нашия блог

E-mail адресът Ви няма да бъде споделен с никого!
С натискането на бутона Вие се съгласявате с нашата GDPR политика.