Чудният свят на Ефреа
КЛИЕНТСКИТЕ НИВА В ЕФРЕА
На всяко постигнато ниво в Ефреа получавате нови предизвикателствата и бонуси.
 • 1 ниво
  При регистрацията си в Ефреа получавате бонус-карта за 10% отстъпка, която може да ползвате, ако направите поръчка в следващите 3 дни.

  При оформяне на своята първа поръчка ще спечелите 100 точки опит и ще станете 2 ниво.
  1
 • 2 ниво
  При достигането на 2 ниво в Ефреа получавате бонус-карта за 5% отстъпка, без срок на ползване.

  Имате и ново предизвикателство: "Посети Ефреа в два поредни дни", след като го изпълните ще получите 50 точки опит и ще Ви се стартира "Посети Ефреа в пет поредни дни" с бонус 100 точки опит, след като го изпълните ще станете 3 ниво.

  Ако сте направили вече поръчка (или поръчки) с обща нетна стойност над 100 лева може да вземете своя бонус за всеки 100 лева нетен оборот, който е 100 точки опит и карта за 7% отстъпка и ще станете 3 ниво. Научете повече за НЕТНИЯ ОБОРОТ ТУК!
  2
 • 3 ниво
  Получавате бонус-карта за 3 подаръчни точки, без срок на ползване. С тези карти за подаръчни точки може да си добавяте продукти от нашата секция "ПОДАРЪЦИ" в поръчките си и да ги получвате, като подарък. Към всеки продукт в тази секция долу в дясно са посочени нужните подаръчни точки, за да го получите на нула лева.

  Имате ново предизвикателство: "Посети Ефреа в 10 поредни дни", след като го изпълните ще получите 150 точки опит и ще Ви се стартира "Посети Ефреа в 20 поредни дни" с бонус 400 точки опит. За да Ви се стартират предизвикателствата от серията "Посети поредни дни" трябва да сте завършили предното предизвикателство от поредицата.

  Стартира ви се ново предизвикателство "Добави 10 продукта като "Наблюдавани от мен", след като го изпълните ще спечелите 50 точки опит. Научете повече за "Наблюдаваните продукти" в Ефреа ТУК

  При поръчка (или поръчки) с обща нетна стойност над 100 лева може да вземете своя бонус за 100 лева нетен оборот, който е 200 точки опит и карта за 5% отстъпка.
  3
 • 4 ниво
  При достигането на 4 ниво в Ефреа получавате бонус-карта за 1 лв. отстъпка, без срок на ползване. Картите с левови стойности не участват в ограничението за 20% допълнителна отстъпка в една поръчка. Може да ги добавяте заедно с картите с процентно намаление в поръчките си и така ще може да получавате повече от 20% допълнителна отстъпка от тях.

  При поръчка (или поръчки) с обща нетна стойност над 100 лева може да вземете своя бонус за 100 лева нетен оборот, който е 300 точки опит и карта за 6% отстъпка.
  4
 • 5 ниво
  Следва продължение :)
  5

Таблица с точките опит и нивата на потребителите в Ефреа

Всеки потребител на Ефреа натрупва точки опит в профила си за поръчките, които е направил или предизвикателствата, които е изпълнил. Точките опит водят до увеличение на нивото на потребителят в Ефреа. С увеличението на нивото си всеки потребител получава допълнителни отстъпки и бонуси в Ефреа.
www.efrea.com
sales @ efrea.com