31 октомври 2015, Русе
Ресторант Панорама
Хотел „Рига“

3-тa национална фен среща на ефреа

На 31-ви октомври 2015 година се проведе третата национална фен среща на Ефреа. Мястото на събитието беше най-високото място в град Русе – ресторант Панорама – хотел „Рига“.
Неповторимата гледка към река Дунав и целия град създаде една наистина магнетична и вълшебна атмосфера. Но това, което направи уникална тази вечер бяха всички фенове на Ефреа, които с всяка следваща среща все повече се увеличават. Ефреа е изключително щастлива, че нейният "Чуден Свят" се превръща в една наистина вълшебна приказка, благодарение на всички вас.

31 октомври 2015, предиобед
Разработване на тематична украса от екипа на EFREA
Характерно за всяка една фен среща на Ефреа е декорацията, която всеки път е изцяло създадена от екипа на efrea.com. И този път това условие беше спазено. Кой би повярвал, че една най-обикновена тиква може да заблести по приказен начин, а пъстрите цветя създадоха наистина вълшебна атмосфера. Пламтящи фенери озариха целия ресторант – всичко това допринесе приказката да се превърне в реалност. Сякаш есента беше пренесена на мястото на събитието, но все пак Ефреа е вълшебница, която може всичко, благодарение на енергията, която черпи от Вас.
ръчно изработена есенна украса за третата фен среща на онлайн магазин за дамски дрехи efrea.com
Трета фен среща на онлайн магазин efrea.com през октомври 2015 г. в Русе
красиво аранжиране на масите в ресторант Панорама в Гранд хотел Рига за национална фен на efrea среща на
31 ОКТОМВРИ 2015, Вечерта
ресторант Панорама – хотел „Рига“ - Русе
Третата национална фен среща на efrea.com се проведе на емблематично място в град Русе, а именно една от най-високите сгради в града - Гранд хотел "Рига", който се намира в близост до река Дунав и предоставя на гостите неповторима панорамна гледка както на реката, съседна Румъния, така и на централната част на Русе.
Ресторант Панорама в Гранд хотел "Рига" предоставя на гостите си истинска наслада за сетивата чрез отлично приготвените ястия, изисканата атмосфера и неповторимата гледка.
Третата национална фен среща през октомври 2015 г. се проведе именно тук - в ресторант Панорама на Гранд хотел "Рига" - Русе.
Гранд хотел "Рига" е една от най-забележителните сгради в град Русе
Ресторант Панорама на Гранд хотел Рига беше домакин на третата национална фен среща на онлайн магазин efrea.com
Ефреа табло за пожелания и препоръки.
Ефреа таблото е мястото, където гостите на фен срещата могат да запишат своите пожелания към пътешествениците в Чудния свят на efrea.

Табло за пожелания по време на третата фен среща на онлайн магазин efrea.com
Само едно условие към гостите - дрескод Ефреа.
По време на националната фен среща всички присъстващи спазиха условието да бъдат с дрехи, произведени в "Чудния свят на Ефреа". Това помогна на хора, които се виждат за първи път да преодолеят притесненията си и до края на вечерта всички вече общуваха свободно като стари приятели. А както ще видим по-нататък, породените на фен срещите приятелства могат да продължават години.

трета фен среща на ефреа през 2015 г. в Русе
Време за снимки
Както и преди, Ефреа стената, пред която всеки фен получава възможността да се почувства като звезда, беше едно от най-забавните места. Професионалният фотограф на онлайн магазина улови и запечата всяка усмивка и вълнение на всеки, който застана пред стената.
Снимка на елфчета от Чудния свят на efrea
Снимка на част от екипа на EFREA.COM и гости на фен срещата през 2015 г. в Русе
Снимка на клиентки на online магазин за дамски дрехи efrea.com по време на фен среща в Русе през 2015 г.
Ефреа благодари на всички, които бяха част от тази вълшебна приказка и няма търпение за следващата такава. Сигурни сме, че и този път успяхте да създадете нови приятелства и това ни прави повече от щастливи. Феновете на онлайн магазина растат постоянно, но по-важното е, че повечето от вас се превръщат в наши приятели.

Можете да разгледате още снимки от третата фен среща в страницата на efrea във facebook.

Обща снимка на присъстващите на третата национална фен среща на онлайн магазин efrea.com през 2015 г. в Русе

Вижте още национални фен срещи на онлайн магазин efrea.com

Абонирай се за нашия блог

E-mail адресът Ви няма да бъде споделен с никого!
С натискането на бутона Вие се съгласявате с нашата GDPR политика.
Сподели, ако ти харесва тази статия от тук:

www.efrea.com
sales@efrea.com