Чудният свят на Ефреа Чудният свят на Ефреа
Efrea е производител на качествени дамски дрехи в Русе. Процесът от идеята до готовия продукт е максимално съкратен, затова дрехите са съобразени както с вкуса на клиентите на онлайн магазина, така и с последните модни тенденции за цветове, материи и силуети. Efrea е единствения производител на дамски дрехи, който предлага един модел в 16 размера EU (от 32 до 62) или от XS до 5XL. Това означава, че в интернет магазина можете да намерите дрехи както в стандартни размери, така и макси мода.
WWW.EFREA.COM
ОБЛЕЧИ СВОЯТА ЕМОЦИЯ!

ЗА НАС

Ние сме производители на конфекция от 2006 г.
През 2011 година на база натрупаните с годините знания и опит в работата с известни Европейски марки възникна идеята за създаване на онлайн магазин Efrea.com, който да предлага на българските потребители висококачествена конфекция с атрактивен дизайн на разумни цени.
Целта на Efrea е да предложи алтернатива, от една страна на евтините, но некачествени азиатски продукти предлагани само в малки размери, и от друга – на големите международни марки с продукти на неоправдано високи цени и също с ограничено разнообразие на размери.
Ние предлагаме нашите модели в размери от 32 до 62 по Европейската номерация, а от скоро и в различни дължини, съобразно височината на нашите клиенти.
Всички модели са конструирани и произведени в нашата фабрика в град Русе.

Ефреа в социалните мрежи

Пазарувай изгодно от онлайн магазин за дамски дрехи Efrea.com и Облечи своята емоция. Ефреа е и български производител на дамски дрехи в 16 размера EU, съобразени с вкуса на клиентите и най-актуалните модни тенденции.
www.efrea.com
sales @ efrea.com
тел: 0886 094 752