2019 Русе
21-22 СЕПТЕМВРИ

7-ма
Национална Фен Среща на
Ефреа

За 7-ми път Ефреа организира национална среща за всички свои фенове! Срещата ще се проведе в град Русе на 21 и 22 Септември.
Всеки участник в събитието, както винаги трябва да е облечен с модел на Ефреа и задължително да носи своята усмивка. :)
Очакват ви много забавни мигове, изненади и възможност за много нови запознанства и
приятелства.

ПРОГРАМА
7-ма Национална Среща на Ефреа
Русе, 21 и 22 Септември
До
13 Септември
До
13 Септември
Заявка за участие в 7-мата Национална Фен Среща на Ефреа
21 Септмеври
11 - 15 часа
21 Септмеври
11 - 15 часа
Официално откриване на Ефреа Център Русе
Русе, ул. "Баба Тонка" 36
Ще открием официално Ефреа Център Русе с кетъринг и приятна музика. Ще може да се запознаете на място с някои от уникалните услуги, които планираме да предложим в Ефреа Центъра. Разбира се, както винаги досега всеки участник в 7-мата национална среща на Ефреа ще може да се възползва от 20% отстъпка за предварително оформена поръчка към центъра. :)
21 Септември от 19 часа
21 Септември от 19 часа
Официална вечеря в ресторант "Овчарска Лъка"

с.Николово, Лесопарка (Текето) 7 км от Русе
Официална вечеря в ресторант "Овчарска Лъка" на брега на езеро в един уникален парк на 7 км от Русе. Богата програма изпълнена с много емоции и приятни запознанства!
22 Септември
11 часа
22 Септември
11 часа
Туристическа Обиколка на Русе
Център на Русе
Екскурзовод ще ви покаже и разкаже за всички интересни забележителности на стария Русчук. Обиколката ще включва и обяд на свободна консумация.
21 СЕПТЕМВРИ 11:00 - 15 часа
Официално откриване на "Ефреа Център" - Русе
"Ефреа Център" - Русе ще бъде официално открит на 21 Септември. Каним всеки, който желае през деня от 11:00 часа до 15:00 часа!
Ще има кетъринг в 12:00 часа и официално освещаване на Ефреа центъра, както и много специални промоции и изненади. Всички гости ще могат да се запознаят на място с всички нови услуги и продукти, които ще предлага Ефреа центъра в Русе.

Не е нужно да сте заявили участие за другите събития, за да присъствате на официалното откриване на "Ефреа Център"

Както и при предните национални срещи на Ефреа, всеки който е заявил участие в "Официалната Вечеря" ще може да се възползва от 20% допълнителна отстъпка от своя поръчка, която ще може да получите на място в Ефреа Центъра. Ако желаете може да оформите в поръчката си два размера от модел и на място да пробвате и прецените кой ще Ви е по-добре. Също така, ако има нужда ще може да се възползвате и от нашата нова услуга "корекция на модел", като ще ви бъдат взети точни мерки от наш професионалист. След това коригираният модел ще ви бъде изпратен по куриер или може да бъде взет на място в Ефреа центъра.

При заявка за участие за "Официалната Вечеря в Овчарска Лъка" всеки фен ще получи специална карта за 20% отстъпка в профила си. Когато реши може да оформи поръчка в която да използва тази карта и да посочи метод за доставка "Ефреа Център" или свой адрес.

Събитието е безплатно, няма куверт за участие!

21 СЕПТЕМВРИ 19:00 часа
Официална вечеря в ресторант "Овчарска Лъка"
Лесопарка (Текето)
Както винаги официалната вечеря е "черешката на тортата" от националните фен срещи на Ефреа.
Тази година решихме да я направим на едно много красиво място на 7 км от Русе - местността Лесопарка или както го знаят всички русенци - Текето. Намира се на брега на езеро в обширен горски масив от липови дървета с площ от около 20 000 декара, откъдето произлиза името на местността. Смятан е за най-големият лесопарк на територията на България. Страхотно място за разходка и релакс.
Ресторант "Овчарска Лъка"
Официалната вечеря ще се проведе в обновения ресторант "Овчарска Лъка", който се намира до самото езеро. За Ефреа ще бъде резервиран целият закрит ресторант, който е ремонтиран тази година и е с много ефектен интериор и е перфектно климатизиран. Ресторантът е на два етажа и е с капацитет 150 човека.
Дрескодът за вечерта разбира се ще са моделите на Ефреа. Всички дами, участващи в събитието, трябва да са облечени с дрехи на Ефреа. Ако имат кавалери, които ги придружават, не е нужно те да са с модел от Ефреа.
Програмата за вечерта включва много изненади, игри, томболи, а за доброто ни настроение ще се грижи DJ. Ограничения за часа докогато можем да слушаме музика няма да има!
Ревю с модели на Ефреа разбира се ще има и тази година! В него могат да се включат всички желаещи фенове. За целта сме резервирали специално помещение в ресторанта, което при желание ще може да ползвате и да смените тоалетите си, колкото пъти желаете през вечерта.
Менюто за вечерта ще включва салата, разядки, плата с разнобразни основни ястия, които ще бъдат сервирани на всяка маса и разбира се, десерт. Напитките ще са минерални води и аператив (50 гр. ракия), като всеки ще може да се поръчват допълнителни напитки на сервитьорите на свободна консумация.

Ако дадена група фенове искат да бъдат заедно на една маса, моля да го посочат при заявката си за срещата, за да бъде подготвена масата предварително!

Таксито от Русе до Лесопарка е около 10 лева на кола - за всички, които изберат да се настанят в хотел в Русе.

В ресторанта не се пуши, но за всички пушачи ще има подготвени маси отвън под навеса където ще могат да излизат, когато си пожелаят.

Куверта за официалната вечеря е 50лв. на човек. Как ще може да заплатите сумата ще разберете, като оформите вашата заявка за събитието.

22 СЕПТЕМВРИ 11:00 часа
Туристическа Обиколка и обяд в центъра на Русе
Русе е един от градовете в България, които привличат едновременно както с великолепната си архитектура, така и с богатото си историческо минало. Затова тази година Ефреа реши да организира туристическа обиколка с професионален екскурзовод, който ще разкаже и покаже на всички гости забележителностите в центъра на Русе. Ще научите и ще разгледате много интересни забележителности на града.

Ще има и организиран обяд на свободна консумация в някой хубав ресторант в центъра на Русе или на брега на Дунава, който ще обявим след като разберем колко ще са хората, които ще се включат в туистическата обиколка.

Туристическата обиколката е безплатна, но трябва да заявите участие за нея предварително до 13 Септември.

Нощувки и хотели
Ефреа ще съдейства на всички, които имат желание, при избора на хотел за нощувка в Русе или Лесопарка.

Първото предложение е хостела на "Гребната База", който се намира на самото езеро срещу ресторанта "Овчарска Лъка". Хостелът е основно реновиран миналата година. Чист е и има самостоятелна баня и санитарен възел във всяка стая. Не е с луксозно обзавеждане, но е перфектен за нощувка, ако не смятате да прекарате времето си в стаята. :) Хостелът разполага с единични, двойни и две тройни стаи. Общият му капацитет е около 30 човека.
Ефреа е запазила в момента целият хостел за 20 и 21 Септември, така че който желае да отседне там трябва да го посочи към бележката в заявката си. Също така моля да посочите в каква стая предпочитате да бъдете настанени (еднична, двойна или тройна). Резервациите ще се изпълняват по реда на постъпване на заявките до запълване на бройката.
Цена: 18 лева на човек за една нощувка

Второто предложение е хотел в Русе, като пътуването до мястото на официалното събитие ще бъде с таксита. Едно такси от Русе до Лесопарка е около 10 лв на кола. Възможно е и на база броя хора да се организира и специален превоз с микробус или автобус.
Всички, които искат да отседнат в Русе, ще трябва да го посочат в заявката си, като забележка! След като имаме общата бройка, ще изпратим от Ефреа специално предложение за хотели и цени на всеки.

Къде ще се проведе събитието
Тук може да откриете 4 от важните места свързани
със Седмата Национална Среща на Ефреа!
Как прекарахме на предните национални фен срещи на Ефреа
Много емоции, забавни моменти и нови приятелства!
Заявка за участие
Ако желаеш да се включиш в 7-мата Национална Фен Среща на Ефреа трябва да попълниш заявката за участие!
Срокът за записване и плащане на куверта е 13 Септември.
Куверта може да се заплати по следният начин:
-По банкова сметка на BG28UNCR70001523419292 за "ГРЕЙС - ДЯ" ЕООД.
В основание на плащане посочете телефония си номер.
-В поръчка - посочете в бележка към някоя поръчка, която ще направите в Ефреа, че искате да Ви се добавят към нея сумата за куверта/ите.

Ще участвате ли в туристическата обиколка на Русе?
Ще присъствате ли на откриването на Ефреа Цетър Русе?
Желаете ли да се настаните в хостела на Гребната база?
Моля посочете в каква стая предпочитате да бъдете настанени.
Желаете ли Ефреа да Ви предложи хотел в Русе?
Колко куверта за официалната вечеря искате да закупите?
+
Срещни нови приятели и се забавлявайте на националната фен среща на
Ефреа
Често задавани въпроси
Ние се опитахме да отговорим тук на най-често задаваните въпроси, но ако имате други въпроси, моля пишете ни на
sales@efrea.com
Как и до кога мога да заявя участие и да закупя куверт за събитието?
Може да направите своята заявка и плащане за събитието до 13 Септември.
Резервация се прави, като се попълни заявката по-горе.
Плащането за куверта може да направите по следният начин:
-По банкова сметка на BG28UNCR70001523419292 за "ГРЕЙС - ДЯ" ЕООД.
В основание на плащане посочете телефония си номер.
-В поръчка - посочете в бележка към някоя поръчка, която ще направите в Ефреа, че искате да Ви се добавят към нея сумата за куверта/ите.
Мога ли да присъствам на събитието с кавалер?
Можете да присъствате с кавалер, като той не е нужно да бъде облечен с дрехи от Ефреа. При оформянето на заявката за участие трябва да посочите, че искате два куверта.
Как можем няколко приятели да сме на една маса?
Ако желаете да сте на една маса с приятели на официалната вечеря е нужно да ни посочите в бележка към заявката колко и кои хора искате да имате собствена маса за вечерта. Може да ни пишите и на имейл sales@efrea.com.
Какви са възможностите за транспорт от Русе до Лесопарка?
Едно такси от Русе до Лесопарка е 10 лева на кола. От Ефреа ще имаме грижата да се свържем с таксиметрова компания, която да ни подсигури при нужда таксита.
В зависимост от хората, които ще предпочитат да останат в Русе и ако тяхната бройка е достатъчна Ефреа ще подсигури микробус или автобус за транспорт.

Трябва ли да присъствам на всички мероприятия?
Не е нужно да присъствате на всички мероприятия. Може да изберете само едно от трите:
- Официалната вечеря на "Овчарска Лъка" - куверт от 50 лв.
- Официалното откриване на "Ефреа Център"- безплатно
- Туристическа обиколка на Русе - безплатно
Нужно е само да попълните заявката за участие по-горе.
Свържете се с нас на имейл, телефон или във Фейсбук.
0886 094 752
0885 918 173

sales@efrea.com