Чудният свят на Ефреа
Olive Boost е екстракт от маслинови листа с научно доказани ползи за здравето. Ако искате да намалите кръвното налягане без лекарства можете да приемате Оливбууст по 20 капки на ден. Възползвайте се от предложението на онлайн магазин Efrea и получете 1 брой Oliveboost безплатно при поръчки над определена сума.

ЕДНА ИНИЦИАТИВА НА ЕФРЕА И "OLIVE BOOST"- БЪЛГАРИЯ

По случай 17-ти май световният ден за борба с хипертонията Ефреа подарява на всеки желаещ, който има проблем с кръвното налягане по едно шишенце OLIVEBOOST при поръчка над 50 лева.

КАК РАБОТИ OLIVE BOOST

Основните механизми на действието на Екстракта се обяснява с това, че съдържащия се в него в особено висока концентрация олеуропеин, има много силни благоприятни действия към артериалната резистентност и скованост.

Той подобрява ендотелната функция, предотвратявайки настъпването и коригирайки вече настъпили съдови промени, като неговите калциево-антагонистични свойства имат допълнителен антихипертензивен ефект.

Друг от доказаните механизми на действие е инхибирането на ангиотензин конвертиращия ензим (АСЕ) от съдържащия се в екстракта Олеацин.

Допълвайки се и взаимодействайки, тези маханизми водят до гарантирано трайно понижение на високото кръвно налягане.

За тези от Вас, които биха искали да се запознаят по-подробно с продукта и неговите действия, може да прочетете много събрана информация в блога на OLIVEBOOST ТУК