бадевци, еленския балкан
26-27 СЕПТЕМВРИ, 2020

Запиши се за 8-мата
Национална Фен Среща на Ефреа

с. БАДЕВЦИ, еленския балкан
8-ма Национална Фен Среща на Ефреа
26 и 27 Септември, 2020 година
За 8-ми път Ефреа организира национална среща за всички свои фенове! Срещата ще се проведе в Еленския Балкан в затворения комплекс "Синабовите къщи" в село Бадевци на 26 и 27 Септември, 2020 година.
Всеки участник в събитието, както винаги, трябва да е облечен с модел на Ефреа и задължително да носи своята усмивка. :)
Очакват ви много забавни моменти, изненади и възможност за много нови запознанства и приятелства.

ПРОГРАМА
8-ма Национална Среща на Ефреа
с. Бадевци, 26 и 27 Септември
До
15 Септември
До
15 Септември
Заявка за участие в 8-мата Национална Фен Среща на Ефреа
25 Септмеври
Петък
25 Септмеври
Петък
(по желание)
Настаняване в комплекс "Синабовите къщи"
с.Бадевци
Ако желаете да дойдете още в петък в комплекса - това не е проблем, само трябва да посочите в заявката по-долу, че ще искате нощувка и в петък вечерта. Екипът на Ефреа ще е в комплекса в петък и ще се радва да Ви посрещне и да прекарате вечерта заедно. Вечерята ще е на свободна консумация в ресторанта комплекса. Закуската в събота сутринта е безплатна.
26 Септември
Събота
през деня
26 Септември
Събота
през деня
Свободна програма
Релакс в комплекса или разходка в региона
Може да се насладите на екстрите на комплекса, като два отопляеми басейна, джакузи, парна баня, тенис на маса, тенис на корт и др.
Може да организираме разходки в региона, като възможните дестинации са град Елена (20 км), Къпиновски манастир (27 км), Плаковски манастир (18 км), язовир Йовковци ( 10 км), Килифаревски манастир (22 км), „Водопада" на р. Мийковска (27 км), Българският Стоунхейдж в с. Раювци (9 км) и дегустация на вина във винарната в Ялово.
26 Септември Събота
19 часа
26 Септември Събота
19 часа
Официална вечеря в ресторанта на комплекса

с.Бадевци, комплекс "Синабовите къщи"
Официална вечеря в ресторанта на комплекса с куверт. Богата програма изпълнена с много емоции, подаръци, игри и приятни запознанства!
27 Септември
Неделя
сутринта

27 Септември
Неделя
сутринта

Закуска в комплекса - безплатна
с.Бадевци, комплекс "Синабовите къщи"
27 Септември
Неделя

27 Септември
Неделя

Свободна програма
Релакс в комплекса или разходка в региона
Може да се насладите на екстрите в комплекса, като два отопляеми басейна, джакузи, парна баня, тенис на маса, тенис на корт и др.
Може да организриаме разходки в региона, като възможните дестинации са град Елена (20 км), Къпиновски манастир (27 км), Плаковски манастир (18 кв), язовир Йовковци ( 10 км), Килифаревски манастир (22 км), „Водопада" на р. Мийковска (27 км), Българският Стоунхейдж в с. Раювци (9 км) и дегустация на вина във винарната в Ялово.
Ще организираме транспорт от Велико Търново в събота (26 Септември) до с.Бадевци, както и обратно в неделя (27 Септeмври) за всички, които нямат личен транспорт и ще се придвижат с автобус/ влак до Велико Търново. Моля посочете в заявката за срещата (по-долу), че ще се включите в транспорта до комплекса. Допълнително ще уточним час на тръгване.
с. Бадевци, Еленския балкан
Комплекс Синабовите къщи
Осмата национална среща на Ефреа ще се проведе в комплекса "Синабовите къщи" в село Бадевци в Еленския Балкан. Предоставяме Ви възможност за незабравимо изживяване , както и възможността да се срещнете нови приятели. Един уикенд ще се потопим в уникалната природа на Еленския балкан в село Бадевци, което се намира на 32 км от Велико Търново, на 20 км от Елена и на 9 км от язовир Йовковци.

Комплексът е съхранил до голяма степен автентичния Еленски стил, състоящ се от напълно оборудваните къщи за гости близнаци "Теодора" и "Стефани", къщата за гости "Василка" и семейния хотел "Синабовата къща".

Комплексът разполага с ресторант с панорамна гледка, джакузи, парна баня, предлагат се масажи (по предварителна заявка), тенис на маса, тенис корт, футболно игрище, два отопляеми басейна, единия прилежащ към хотела и другият към нашите къщи. Хотелските стаи разполагат с достъп до безплатен безжичен интернет, телевизор с плосък екран със сателитни програми и тераса с изглед. На разположение на гостите в къщите се предлагат няколко барбекюта, камина и напълно оборудвани вътрешни и лятна външна кухни, зелена морава и детска площадка.

При заявка за участие в осмата национална среща на Ефреа всеки фен ще получи специална карта за 20% отстъпка в профила си.
Комплекс "Синабовите къщи"
Разгледайте официалния сайт на комплекса тук!
26 СЕПТЕМВРИ 19:00 часа
Официална вечеря в ресторанта на комплекса
Както винаги официалната вечеря е "черешката на тортата" от националните фен срещи на Ефреа.
Вечерта на 26 септември в ресторанта на комплекса ще се проведе официалната част от 8-мата национална среща на Ефреа. Ресторантът е със страхотна панорамна гледна към Еленския балкан. Известен готвач ще се погрижи за менюто на вечерта.
Дрескодът за вечерта разбира се ще са моделите на Ефреа. Всички дами, участващи в събитието, трябва да са облечени с дрехи на Ефреа. Ако имат кавалери, които ги придружават, не е нужно те да са с модел от Ефреа.

Програмата за вечерта включва много изненади, игри, томболи, а за доброто ни настроение ще се грижи DJ. Ограничения за часа докогато можем да слушаме музика няма да има!

Ревю с модели на Ефреа, разбира се, ще има и тази година! В него могат да се включат всички желаещи фенове.

Менюто за вечерта ще включва салата, разядки, плата с разнобразни основни ястия, които ще бъдат сервирани на всяка маса и разбира се, десерт. Напитките ще са минерални води и аператив (50 гр. ракия), 1/2 вино, като всеки ще може да се поръчват допълнителни напитки на сервитьорите на свободна консумация.

Ако дадена група фенове искат да бъдат заедно на една маса, моля да го посочат при заявката си за срещата, за да бъде подготвена масата предварително!

Куверта за официалната вечеря е 40лв. на човек. Как ще може да заплатите сумата ще разберете, като оформите вашата заявка за събитието. Ако с Вас има деца под 12 години няма да заплащате куверт за тях, а за деца над 12 години куверта е 20 лв.
Региона около бадевци
Забележителности в региона на с.Бадевци
Село Бадевци ще е домакин на 8-мата национална фен среща на онлайн магазин efrea.com. Фирмата е един от водещите производители на дамски дрехи в България и редовно организира срещи на клиентите и част от екипа си.
Едно от безценните и характерни богатства на Бадевци, от което има в изобилие – това е свежият и чист планински въздух, заради който в селото е съществувал оздравителен център за деца с белодробни заболявания и сърдечни проблеми. Бадевци е част от водосборната област (т.нар "чаша") на язовир Йовковци, който е един от най-големите по площ язовири на територията на България. Любителите на риболова могат да изпробват късмета и уменията си с над 10-те вида риби, които обитават водите на язовира - шаран, толстолоб, бяла риба, щука, сом, червеноперка, каракуда, клен, костур.

Околностите са с много красив релеф част от младо нагънатата Стара планина. Прекрасно място за разходки, разкриващо красивите гледки на Еленския балкан.


Къпиновски манастир
Kъпиновският манастир се намира на 27 км от комплекс "Синабовите къщи", 18 километра от град Велико Търново и на 24 километра северозападно от град Елена в близост до река Веселина в полите на живописния Еленски балкан в Стара планина.
Плаковски манастир
Плаковският манастир "Св. Пророк Илия" се намира близо до село Плаково, на 25 км от комплекс "Синабовите къщи" и на 18 км. южно от Велико Търново.
язовир Йовковци
Язовирът е един от най-големите по площ язовири в Република България. Изграден е на река Веселина близо до град Елена, на територията на община Елена. Намира се на 9 км от комплекс "Синабовите къщи".
Килифаревски манастир
Смята се, че в първоначалния си вид Килифаревският манастир е построен между 1348 и 1350 г. Разстояние до комплекс "Синабовите къщи" - 22 км.
„Водопада" на р. Мийковска
Той е обявен за защитен природен обект със заповед N 1427 от 13.05.1974 г. на МГОСП. Заедно с водопада се защитава и прилежащата му околна територия с площ 3,0 ха. Надморската височина, на която се намира е 400м. Водопадът се намира южно от махала Христовци, землище на с.Руховци, на 27 км от комплекс "Синабовите къщи".
Българският Стоунхендж в село Раювци
Комплексът с паметника на Вълчан войвода и българския Стоунхейдж са на около 25 км.
Винарна в село Ялово
При предварителна организация можем да посетим винарната и да дегустираме техните вина. Цените са:
- Дегустация на 3 вина - 15 лв
- Дегустация на 5 вина - 25 лв
Бонус кетаринг с домашни мезета!
При покупка на 1 бутилка вино се добавя 1 бутилка подарък.
Разгледайте пътеписа на Андрей Андреев за винарната.
ПЪТЕПИС ЗА ВИНАРНАТА
КОМПЛЕКС "СИНАБОВИТЕ КЪЩИ"
Нощувки
Нощувките ще са в хотелската част "Синабовата къща".
Цените за една нощувка са следните:

-Двойна стая, за една нощувка/човек – 39лв.
-Единична стая, за една нощувка/човек – 58 лв.
-Апартамент 1 – 160 лв - 4 легла
-Апартамент 2 – 120 лв. – 3 легла

Цената включва нощувка, закуска, ползване на външен басейн с чадър и шезлонг, безжичен интернет, безплатен паркинг, туристическа такса.

Дете до 2 години, настаняване БЕЗПЛАТНО.
Дете от 2 до 12 години, настанено на допълнително легло,
при двама пълноплащащи в стая – 20 лв.

Нощувката ще се заплаща на място в хотела на рецепцията при настаняването.


Заявка за участие
Ако желаеш да се включиш в 8-мата Национална Фен Среща на Ефреа трябва да попълниш заявката за участие!
Срокът за записване и плащане на куверта е до 1 Септември.
Куверта може да се заплати по следният начин:
-По банкова сметка на BG28UNCR70001523419292 за "ГРЕЙС - ДЯ" ЕООД.
В основание на плащане посочете телефония си номер или Вашето потребителско име в Ефреа.
-В поръчка - посочете в бележка към някоя поръчка, която ще направите в Ефреа, че искате да Ви се добавят към нея сумата за куверта/ите.

Колко куверта за официалната вечеря искате да закупите?
+
Нощувка/и в кои дни искате?
може да изберете повече от един отговор.
В каква стая иската да бъдете настанени?
Ако желаете да сте заедно с някой друг участник, моля да посочите неговото име в забележка.
Ще се включите ли в организрания транспорт от Търново до Бадевци и обратно.
В кое от посочените места бихте се включили в организирана разходка?
Може да посочите повече от един отговор.
Как прекарахме на предните национални фен срещи на Ефреа
Много емоции, забавни моменти и нови приятелства!
Често задавани въпроси
Ние се опитахме да отговорим тук на най-често задаваните въпроси, но ако имате други въпроси, моля пишете ни на
sales@efrea.com
Как и до кога мога да заявя участие и да закупя куверт за събитието?
Може да направите своята заявка и плащане за събитието до 1 Септември.
Резервация се прави, като се попълни заявката по-горе.
Плащането за куверта може да направите по следният начин:
-По банкова сметка на BG28UNCR70001523419292 за "ГРЕЙС - ДЯ" ЕООД.
В основание на плащане посочете телефония си номер.
-В поръчка - посочете в бележка към някоя поръчка, която ще направите в Ефреа, че искате да Ви се добавят към нея сумата за куверта/ите.
Мога ли да присъствам на събитието с кавалер(деца)?
Можете да присъствате с кавалер и/или деца, като не е нужно те да са облечени с дрехи от Ефреа. При оформянето на заявката за участие трябва да посочите, че искате два куверта. За деца под 12 години не е нужно да заплащате куверт. За деца над 12 години куверта е 20 лв. Моля посочете в забелжка към заявката, ако с Вас ще има деца.
Как можем няколко приятели да сме на една маса?
Ако желаете да сте на една маса с приятели на официалната вечеря е нужно да ни посочите в бележка към заявката колко и кои хора искате да имате собствена маса за вечерта. Може да ни пишите и на имейл sales@efrea.com.
Какви са възможностите за транспорт от Търново до с.Бадвеци?
Ефреа ще организра транспорт от Търново до Бадевци в събота, както и обратно в неделя. Моля посочете в заявката за участие, че искате да се включите в транспорта.
Свържете се с нас на имейл, телефон или във Фейсбук.
0886 094 752
0885 918 173

sales@efrea.com